Excursies-sharm-el-sheikh.nl

Wij organiseren onze trips met een goede zorg en daarbij streven wij altijd voor de hoogste kwaliteit en dat ook tegen een voordelige prijs!


Online boekingen maken


Via onze website is het mogelijk om van te voren excursies uit te zoeken en online te boeken voor een gewenste datum.


Op deze manier gaat u goed georganiseerd op vakantie en voorkomt u dat een trip misschien al vol geboekt is voor de gewenste datum welke u in gedachten heeft. 

Wilt u graag een boeking maken voor een of meerdere excursies, dan kunt u dat via het onderstaande boekings formulier doorgeven en wij zullen dan uw boeking zo spoedig mogelijk verwerken in ons systeem en binnen 48 uur contact met u opnemen via de email.


Voor alle dagelijkse trips welke van te voren worden geboekte via het internet vragen wij een aanbetaling van 10 %.


Het overige bedrag van de trip(s) kunt u cash betalen tijdens onze meeting bij het hotel of tijdens de eerste excursie in een gesloten envelop. Mocht u het gehele bedrag van te voren wensen te betalen via internet bankieren dan is dat ook mogelijk en hier op geven wij een leuke korting van 5 %.

Voor de verre en vliegtuig excursies, privé excursies, en het met de dolfijnen zwemmen of speciaal op maat gemaakte trips vragen wij een aanbetaling van 50 % .

Dit omdat wanneer wij uw boeking ontvangen wij deze vast zetten op naam en alles tijdig inplannen & organiseren en hier voor uiteraard kosten maken, ook worden de gegevens door gegeven aan de toeristen politie en onze verzekering.

Wij zijn een erkend en verzekerd excursie bureau, voor referenties over onze excursies of om leuke weetjes of foto's te bezichtigen, neem dan eens een kijkje op onze Facebook pagina of ons gastenboek.


https://www.facebook.com/smiletours.excursiesBoekings formulier