Excursies-sharm-el-sheikh.nl

Wij organiseren onze trips met een goede zorg en daarbij streven wij altijd voor de hoogste kwaliteit en dat ook tegen een voordelige prijs!


Duik Safaries


Bent u een ervaren duiker en houdt u van uitdaging en avontuur dan is een duik safari zeker een aanrader!

Tijdens een duik safari maakt u maar liefst tot 4 duiken per dag maar mocht u liever een duik niet mee gaan en rust nemen dan is dat ook prima. Tijdens een duik safari blijft u de gehele week op de boot, ook om te slapen en te eten.

Tijdens de safari zult u rif duiken, wrak en nacht duiken maken.

Het is mogelijk om de Noordelijke route of de Zuidelijke route te kiezen, alle mooie plekjes zal u zien tijdens de safari en ook de bekende wrakken zoals de Thistlegorm, Dunraven..

Transfer vanaf het vliegveld, softdrinks, ontbijt, lunch, diner en snacks, wifi, schone linnen, 12 liter tanks, lood gewichten, zijn inbegrepen tijdens de safari.

Niet inbegrepen : vlieg tickets, Nationaal park fees en duik uitrusting.

Mogelijkheden :

Lower Deck : Deze cabines zijn voorzien van aircondition en 2 single bedden. 

Top Deck : Deze cabines zijn voorzien van aircondition en 2 single bedden, een eigen prive badkamer en wc.


    

------------------------------------------------------


Mocht u interesse hebben dan kunt u ons altijd mailen voor een vrije offerte aangezien de prijzen erg kunnen verschillen per maand en wij soms leuke last minute prijzen kunnen geven voor een bepaalde datum.


------------------------------

Ook is het mogelijk om een prijs offerte op te vragen om een hele de boot te huren voor een week indien jullie met een duik club of een groter gezelschap willen komen en liever een eigen boot voor jullie zelf willen hebben zonder andere mensen aan boord.

Voor vragen dan kunt u ons 'emailen' door hier op te klikken.