Excursies-sharm-el-sheikh.nl

Wij organiseren onze trips met een goede zorg en daarbij streven wij altijd voor de hoogste kwaliteit en dat ook tegen een voordelige prijs!


Onze voorwaarden:


Mocht een excursie binnen 7 dagen voor de trip datum geannuleerd worden vanaf uw zijde dan kunnen wij helaas geen verandering meer aanpassen of geld retourneren.

Het is wel mogelijk om te annuleren tot en met 7 dagen voor de trip datum maar hierbij rekenen wij een 50% aangezien wij immers ook kosten hebben gemaakt sinds de boekings datum en wij hier helaas geen uitzondering in kunnen maken.

Maar wij kunnen dit niet voor de verre of vliegtuig excursies aangezien de tickets reeds van te voren op naam geboekt worden.

Mocht u graag van een excursie afzien en deze gelieve omzetten naar een andere trip dan is dat mogelijk maar neem dan tijdig contact met ons op zodat wij het op tijd kunnen omzetten.

Mocht een excursie vanuit onze zijde geannuleerd worden dan zullen wij het gehele bedrag terug retourneren.

Wij volgen het Egyptische reis advies, mocht er een plaats onveilig wezen waar u uw trip naar geboekt heeft dan zullen wij uw tijdig in lichten en kunt u de trip om wisselen voor een andere trip of wij geven het betaalde bedrag terug.

Kinderen van 0 tot 2 jaar zijn gratis en kinderen van 3 tot 11 jaar vallen onder de kinder prijs.

Voor de verre excursies, jeep safaries en een bezoek aan het Nationale park Ras Mohamed wordt een groot visum verreist welke u kunt kopen bij aankomst op het vliegveld.

Voor meer vragen neem dan contact met ons op.